Platforma online – top de utilizare cantitativă experți

Clasamentul Experților de Monitorizare în funcție de numărul de mesaje transmise și primite prin intemediul platformei în cadrul proiectului DEDICAT – Dascăli pentru Elevi Defavorizați – Intervenții pentru Combaterea Abandonului școlar Timpuriu.

Experții Monitorizare sunt angajați ai proiectului POCU care, timp de 31,5 ore pe lună, ajută Mentorii sa devină mai buni (dascăli și mentori) și să răspundă adecvat problemelor Mentoraților si claselor de elevi. De asemenea, ei monitorizează activitatea acestora, comunicarea dintre ei, cu scopul de a îmbunătăți situația. Se pornește de la premisa ca absolvirea unui curs nu este suficient pentru a deveni un bun mentor.

Acești Experți sunt:

 • mentori cu vechime
 • cunosc realitățile claselor de elevi, specificul relațiilor dintre mentori și mentorați (indiferent de vârsta și vechimea acestora, sau de nevoile specifice),
 • au bune competențe TIC și
 • știu cum sa caute si adapteze materiale inovative pentru a răspunde nevoilor claselor, mentorilor și mentoraților, indiferent care sunt acestea.

Atenție!

Este important de menționat ca Experții Evaluare împreună cu Responsabilul Rețea Mentorat si Responsabilul Platforma Online evaluează activitatea de pe platformă calitativ atât prin gradul de relevanță al textului transmis cat și calitatea documentelor anexate. Dar, din când în când, pentru a evalua dezvoltarea și gradul de atingere a componentei TIC și nevoile de comunicare/solicitările Grupului Țintă este relevantă și evaluarea cantitativă a numărului de comunicări.

Asta nu înseamnă ca exista persoane mai puțin implicate ci poate doar ca nevoile specifice a beneficiarilor au fost diferite sau poate unii beneficiari:

 • Au transmis mesajele telefonic sau prin e-mail/alte mijloace (inclusiv în versiunea printata cu firmele de curierat)
 • Nu au solicitat ajutor punctual iar activitatea lor a fost comunicata altfel

Totuși, ca parte a raportării intermediare din proiect, vom publica și aceasta evaluare, cu mențiunea ca este relevantă numai în contextul unei analize mai detaliate, care este sau va fi făcută de către persoanele în măsura sa o facă.

Clasament

Top număr mesaje trimise de către Experții Monitorizare, de la începutul utilizării platformei proiectului pana la data de 30.04.2020:

 1. Ștefan Colibaba (expert1) – 1728
 2. Maria Elza Floarea Gheorghiu (expert4) – 1182
 3. Ramona Cirsmari (expert2) – 634
 4. Emanuela Doina Gheorghiu (expert3) – 363

Top număr mesaje primite de către Experții Monitorizare, de la începutul utilizării platformei proiectului pana la data de 30.04.2020:

 1. Ștefan Colibaba (expert1) – 1055
 2. Ramona Cirsmari (expert2) – 318
 3. Maria Elza Floarea Gheorghiu (expert4) – 302
 4. Emanuela Doina Gheorghiu (expert3) – 213

Le mulțumim pentru efortul depus!

Fundația EuroEd Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.