Rezultate activități finalizate – A.3.2

DASCĂLI PENTRU ELEVI DEFAVORIZAȚI – INTERVENȚII PENTRU COMBATEREA ABANDONULUI ȘCOLAR TIMPURIU
SUBACTIVITATEA 3.2 DEZVOLTAREA DE PARTENERIATE PROEDUCATIE CU IMPLICAREA ACTORILOR LOCALI

Această subactivitate a presupus organizarea unui eveniment „Parteneriate de succes între scoli si actori locali pentru o educatie de calitate si echitabila” la care au fost invitati managerii scolilor si actorii locali, pentru a facilita semnarea parteneriatelor si pentru a prezenta rezultatele actiunilor realizate în parteneriat.

Evenimentul a fost organizat in data de 27.06.2019 la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu din Suceava unde au fost invitati managerii scolilor si actorii locali, pentru a facilita semnarea parteneriatelor si pentru a prezenta rezultatele actiunilor realizate în parteneriat. În total au participat 57 de persoane de la mai multe instituții.

Au fost semnate un număr de 33 parteneriate. Aceste Parteneriate vor asigura sustenabilitatea activitatilor proiectului. Prin aceste parteneriate se urmareste schimbarea contextului educational al fiecarei comunitati dinauntrul acesteia, învatând unii de la ceilalti; împartasind solutii si astfel crescând impactul mai rapid si mai eficace.

REZULTATE A.3.2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.