SCHOOLS GO GREEN – Press Release 2

Proiect Erasmus+ Nr. 2020-1-DE03-KA201-077258

SCHOOLS GO GREEN: Cum vor fi implicați profesorii și copiii din învățământul primar în dezvoltarea competențelor ecologice?

Proiectul Schools Go Green dezvoltă o varietate de resurse pentru a oferi competențe ecologice atât profesorilor, cât și studenților. Structura tuturor resurselor va fi construită pe baza unui cadru de competențe. Până în prezent, acest document a fost una dintre principalele sarcini ale partenerilor care implementează acest proiect.

Proiectul Schools Go Green este dezvoltat pentru a contribui la inițiativa Green Deal care are ca scop îmbunătățirea atitudinilor și cunoștințelor oamenilor, precum și creșterea gradului de conștientizare, cu privire la problemele de mediu.

Societatea noastră a fost construită fără o relație durabilă cu resursele naturale și cu mediul natural în general. Acest proiect va sprijini schimbarea necesară generațiilor viitoare către acest „nou sistem de viață” generat de economia verde.

Competențele Cadru, deja dezvoltate, permit structurarea competențelor ecologice în 7 module tematice. Modulele abordează subiecte esențiale pentru dezvoltarea unei economii ecologice.

Cu resursele educaționale Schools Go Green ne așteptăm la:

Educarea participanților cu ajutorul conținutului celor 7 module tematice;

Furnizarea de instrumente de auto-accesare a comportamentelor personale care nu se aliniază cu o economie verde;

Furnizarea de instrumente pentru a începe acțiunea pentru schimbare.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Schools Go Green sau ține pasul cu cele mai recente știri pe paginile de Facebook și Instagram Schools Go Green.

Parteneriatul Schools Go Green:

Coordonator:

Parteneri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.