Școala online

În această perioadă, în contextul pandemiei globale, învățământul online pare singura posibilitate responsabilă. În învățământul privat lucrurile stau ceva mai bine, însă în învățământul public există numeroase probleme cu care se confruntă elevii, părinții și profesorii.

Proiectul Di2Learn – Digital and Distance Teaching and Learning in the post Covid-19 Era, dorește să ofere sprijin educatorilor / profesorilor care lucrează cu grupuri vulnerabile de elevi, pentru a face față cerinței de a preda lecțiile online prin diferite canale și mijloace, asigurând în același timp calitatea învățării formale, sustenabilitatea implicării elevilor și utilizarea tipurilor contemporane de învățare.

Grup țintă:
  • educatori / profesori (grup țintă direct)
  • elevi (grup țintă indirect)
Rezultate:
  • Un KIT DE INSTRUMENTE complet, pentru a sprijini școlile formale în crearea propriului PLAN DE ACȚIUNE PENTRU ÎNVĂȚAREA LA DISTANȚĂ, care să corespundă nevoilor erei post Covid-19.
  • Un PACHET COMPLET DE ÎNVĂȚARE LA DISTANȚĂ pentru a sprijini profesorii în actualizarea metodelor de predare folosite și transferul online a tuturor activităților.
  • O platformă dinamică și interactivă bazată pe cloud și o aplicație mobilă care va oferi diverse funcționalități (e-COMMUNITY, e-DISTANCE LEARNING ACADEMY, e-SELFIE TOOL).

Proiectul este dezvoltat sub egida programului Erasmus+ (KA2 – Parteneriate strategice pentru educație școlară).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.